MEDIFA ŘADY 4000

Vyšetřovací křesla řady medifa 4000 se vyznačují kompaktní a prostorově úspornou konstrukcí a velmi atraktivním poměrem cena / výkon.

U vyšetřovacích křesel Medifa je polohování pacienta rychlé a snadné. Díky plynulému elektrickému nastavení lze rychle dosáhnout požadované vyšetřovací pozice. Jediným stisknutím tlačítka na ručním ovladači nebo nožním pedálem získáte až 12 dříve uložených pozic až pro 4 uživatele díky integrované paměti pozic. Souběžné spouštění všech elektromotorů má za následek značné úspory času při polohování pacientů, což zkracuje dobu léčby a snižuje tak náklady. Pohyby vyšetřovacích křesel jsou prováděny s maximální ergonomickou péčí, a proto je pro pacienta vyšetření pohodlné a příjemné.

Díky kompaktnímu designu a malému rozměru základny lze ošetřovací křesla použít také v malých místnostech nebo vyšetřovnách. Rozsáhlý výběr barevného provedení nabízí lékařům možnost optimálně přizpůsobit vyšetřovací křeslo svému prostředí. Díky atraktivnímu a barevnému designu v kombinaci s ergonomickým designem je doba strávená na vyšetřovacím křesle komfortní jak pro pacienta tak personál.

Vyšetřovací křeslo umožňuje snadný přístup i pro seniory a osoby se zdravotním postižením a to díky možnosti nastavení výšky elektromotorem od 550 do 900 mm. Držáky nohou jsou nastavitelné pomocí bočních ozubených kloubů, takže nohy mohou být v případě potřeby umístěny v různých výškách. Kromě toho lze držáky nohou velmi rychle vyjmout jediným pohybem, což usnadňuje přístup například do invalidního vozíku z invalidního vozíku. Špičkový model 400570 navíc nabízí plynulé elektrické nastavení držáků nohou v úhlu až 30 °.

Křesla disponují rozsáhlou řadou příslušenství mezi, které patří i držáky kolposkopů, jak pro námi nabízený systém Leisegang, tak i Olympus, Kaps, Zeiss, a Atmos.

MEDIFA 4000 URO

MEDIFA 4000 GYN